De Familie

Het bruidspaar mag dan wel druk zijn met plannen, uitzoeken en dingen bedenken, maar de familie heeft het er inmiddels ook druk mee. Nu het bruidspaar verwacht dat we niet in ons spijkerkloffie verschijnen zijn wij eens diep in onze kledingkasten gedoken en wat vonden wij – bandplooi pantalons, die inmiddels niet alleen uit de tijd zijn (het lijken wel boernoesen) maar die ook niet de welgevormde wijzigingen in onze lichamen door de tijd heen hebben gevolgd.

Kortom ook wij zijn druk bezig onze garderobe aan te passen aan de voorzichtige wensen van het komende bruidspaar en dat valt niet mee. Winkel in – winkel uit en dan net niet vinden wat je hoopt.

6 thoughts on “De Familie

  1. Boernoesen… interessant woord. Ik moest even opzoeken wat Boernoesen precies zijn. Past niet helemaal in de kledingstijl die we bedacht hebben, maar wel kei gave dingen gezien.

    En wat betreft die bandplooi pantalons, dat mannetje met die saxofoon op de Rotterdam zag er best guitig uit.

    Ik vind het in ieder geval erg leuk dat iedereen heel erg druk is met onze bruiloft.

    • Misschien is boernoes niet de juiste voorstelling van mijn ouderwetse pantalona, maar een Urker broek dan toch zeker wel.

  2. Wat een leuke reacties, maar het is wel heel spannend om leuke kleding te zoeken voor “De Dag” .
    Onze voorbereidingen zijn dan ook in volle gang.

  3. Jaaa, na diverse miskleunen dan toch een jurk gevonden waar ik echt blij van wordt! Nu nog de accessoires bij elkaar scharrelen. Ook voor de bruidsmeisjes moet er nog het nodige gebeuren. De jurkjes zijn natuurlijk wat ruimer besteld en de laatste aanpassingen moeten nog gebeuren zodat ze in mei ook nog mooi zitten. Schoentjes en haar accessoires gaan we in de komende weken nog uitzoeken. Leuk!

    • Hey lieverd, wat fijn om te horen dat je bent geslaagd voor een jurk!! Ik ben zo benieuwd hoe iedereen eruit ziet die dag, leuk hoor :-) Jullie hebben dus ook nog wel wat voorpret in het vooruitzicht, leuk! Dikke knuffel!

Comments are closed.